Fable III'e 47 Saatlik Ses Kaydı Yapılıyor

14.07.2010 23:05 Levent Polater

 

fable III

 

    Lionhead'in Ses Departmanından bir yapımcı olan George Backer, Fable III ile ilgili şok edici bir bilgi verdi. Oyunun tam 47 saatlik diyalog kaydı bulunduğunu belirten Backer, ses kayıtlarında toplamda 460.000 kelime kullanıldığını açıkladı.
 
    Karakterlerin konuşurken kendilerini tekrar etmeyeceğini belirten Backer, 32 farklı yapay zekanın 2000'e yakın sayıda farkı konuşmalar gerçekleştirebileceklerini söyledi. Backer ayrıca, oyunun ses kayıtları için 80 aktörün bulunduğunu, bunlar arasında Sir Ben Kingsley, John Cleese, Jonathan Ross ve Stephen Fry gibi ünlü isimler olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
    26 Ekim'de çıkışını yapacak olan Fable III, Xbox 360 ve PC platformlarına geliyor. Bu hafta 'Develop' aktivitesi esnasında Molyneux'un oyunun tanıtımını yapması bekleniyor. Merakla bekliyoruz.
 
 
NowGamer

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 42 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler