Fable: The Journey, GamesCom'da Olacak

Fable: The Journey'in gamepad kontrolünü de destekleyip desteklemeyeceği henüz bilinmiyor.
28.06.2011 14:47 Levent Polater


    Lionhead'in Ağustos ayında Almanya, Köln'de düzenlenecek Gamescom fuarında Fable: The Journey'i göstereceği rapor edildi.
 
    Bizzat Peter Molyneux'un kendisinin bu açıklamayı yaptığı bildirilirken Kinect tabanlı yeni Fable'ın E3 2011'de kafalarda oluşturduğu soru işaretlerini bu fuarda silmeye niyetli olduğu söylendi. Peki E3 2011'de ne olmuştu? Fable: The Journey, E3 fuarındaki gösteriminde on-rails tarzında bir ilerleyişe sahipti. Ancak Molyneux, oyunun özgür bir oynanışa sahip olduğunu belirtmiş, kesinlikle on-rails olmayacağını belirtmişti. Daha sonraki bir açıklamasında ise Kinect'in bazı sorunları olduğunu söylemiş ve Kinect ile yönlendirmenin zor olduğunu açıklamıştı.
 
    Bakalım Gamescom fuarına kadar Molyneux, bizlere Kinect ile Fable dünyasında yol almanın nasıl bir şey olacağını gösteren sunumu hazırlayabilecek mi? Gamescom için geri sayım başlasın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable: The Journey Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler