Facebook, Beat Saber Geliştiricisi Beat Games'i Satın Aldı

27.11.2019 01:37 Gazali Çetinkaya

 
Facebook, sanal gerçeklik ritim oyunu Beat Saber'ın geliştiricisi Beat Games'i satın aldığını duyurdu.
 
Beat Games, Oculus stüdyolarına katılacak ve aynı zamanda bağımsız bir stüdyo olarak çalışmaya devam edecek. Beat Saber için tüm platformlarda içerik desteğini sürdürecek.
 
Oculus içerik yönetmeni Mike Verdu konu ile ilgili olarak "Beat Games'in şu ana kadar başarmış olduğu şeyler etkileyici fakat biz de onlar da sanal gerçeklik, oyunlar ve müzik üzerinde yapılabilecek daha çok fazla şey olduğunu biliyoruz. Beat Saber ile sosyal özellikler, yeni modlar ve müzik açısından ilk adımı attılar. Bu yetenekli ekibin sanal gerçeklik oyunculuğunu gelecekte nereye taşıyacağını görmek için güçlerimizi birleştirdiğimizi açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.
 
Mike Verdu ayrıca sanal gerçekliği hızlandırmanın yeni yollarını araştırdıklarını ve önümüzdeki yılın sanal gerçeklik oyunları açısından inanılmaz bir yıl olacağını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beat Saber Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Beat Games Dağıtıcısı: Beat Games Tür: Ritim Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler