Facebook Gaming Uygulama Desteği Ekim'de Sona Eriyor

30.08.2022 14:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Facebook, Facebook Gaming uygulamasına olan desteğini Ekim ayında sonlandıracak. Bu da uygulamaya artık erişilemeyeceği anlamına geliyor.
 
Pazar günü yayınlanan bir açıklamada ekip, uygulama içeriğinin çoğunu Facebook'un ana uygulamasına aktarılacağını yineledi. Facebook Gaming ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: " 28 Ekim 2022'den itibaren iOS ve Android için Facebook Gaming uygulaması artık kullanılamayacak. Bu tarihten sonra bu uygulama artık çalışmayacak. Oyun uygulamasındaki arama verilerinizi buradan indirebilirsiniz.
 
Uygulamanın ilk piyasaya sürülmesinden bu yana oyuncular ve hayranlar için gelişen bir topluluk oluşturmak istedik. Hepinize en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Bu, Facebook'a yeni oyun özellikleri getirmek için attığımız bir adımdı."
 
Facebook Gaming uygulaması, kullanıcıların favori yayıncılarını takip etmelerine ve çeşitli oyunların resmi sosyal medya sayfalarıyla etkileşim kurmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca belirli mobil oyunların satın alınmasına da izin veriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Facebook Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler