Facebook, Ready At Dawn'ı Satın Aldı

22.06.2020 23:48 Gazali Çetinkaya

 
Facebook, The Order: 1886 geliştiricisi Ready At Dawn'ı satın aldığını duyurdu.

Ready At Dawn, Facebook bünyesinde sanal gerçeklik oyunu Lone Echo II'yi geliştirmeye devam edecek. Belirtilene göre geliştiricinin gelecek oyuncular için heyecan verici planları var fakat şimdilik paylaşmaya hazır değiller.

Ready At Dawn 2003'te Irvine, Kaliforniya'da kuruldu. Stüdyo ilk olarak PSP için Daxter, God of War: Chains of Olympus ve God of War: Ghost of Sparta'yı geliştirdi. Ardından PlayStation 4'özel The Order: 1886 ile oyuncuların karşısına çıktı. The Order: 1886'dan sonra da sırasıyla Deformers, Lone Echo, Echo Arena ve Echo Combat'ı çıkardı.

Sanal gerçeklik oyunları Lone Echo, Echo Arena ve Echo Combat'ı Oculus Studios ortaklığıyla geliştirdiler ve şimdi de Lone Echo II üzerinde çalışıyorlar.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler