Facebook Sayfamızda Football Manager 2016 Çekilişimiz Başladı!

31.10.2015 19:04 Samet Konuksal

 
 
    Bölüm Sonu Canavarı sosyal medya sayfalarında her hafta farklı etkinliklerle bir oyun dağıtıyor! Voidu sponsorluğunda düzenlenen yarışma serimiz her hafta düzenlenecek ve sonucunda yeni çıkmış oyunlardan birisini ücretsiz olarak elde edebileceksiniz. Bu hafta Facebook'taki bu gönderimizi beğenerek milyonlarca futbol hayranının büyük merakla beklediği Football Manager 2016 çekilişimize katılabilirsiniz.

    Çekilişe katılmak için öncelikle Facebook sayfamızı, daha sonra da Facebook'taki bu gönderimizi beğenmeniz gerekiyor. Ayrıca dilerseniz arkadaşlarınızı haberdar edip kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

    Bu arada eğer yarışmamızdan oyun kazanamazsanız üzülmeyin, Betası başlayan FM 2016'nın betasına katılmak ve 2 Kasım’a kadar indirimli fiyattan oyunu satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. FM'nin haricinde Fifa 16 da 2 Kasım’a kadar özel fiyatı ile Voidu’da. Hemen tıkla, bu fırsatı kaçırma!

İki oyun için de bu linki kullanabilirsiniz: https://goo.gl/Hkblpk

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2016 Platformlar: PC Geliştirici: Si Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler