Facepunch Studios PC'den Vazgeçmeyecek

13.02.2014 19:16 Samet Konuksal


    Aslen Garry's Mod ile tanıdığımız, son aylarda Rust ile birlikte daha da popülerleşen bağımsız oyun stüdyosu Facepunch Studios'un başındaki isim Garry Newman, geçtiğimiz gece yeni nesil konsollarla ilgili bir Tweet yayınlamıştı. Newman'ın yazdıkları oyuncular tarafından konuşulmuş olacak ki, firmanın resmi sitesi üzerinden yeni bir blog mesajı yayınlandı.
 
   Yayınlanan blog yazısında Rust'ı konsollara port etme planının olduğu belirtildi. Şu an için herhangi bir çalışmanın yürütülmediğinin yazıldığı blog mesajında, PC'nin her zaman öncelikli platform olacağı söylendi. Yazıda yer alanlara göre eğer Facepunch bundan sonra konsollara yönelik oyunlar geliştirmeye başlarsa bile bütün oyunlar PC'den port edilecek. Bunlara ek olarak yazıda yer alan "Asla firmalara özel anlaşmalar imzalamayacağız." cümlesi de dikkat çekici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler