Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

28.01.2015 22:44 Tayfun Kumaş

 
    Beyond: Two Souls ile Heavy Rain'i geliştiren Quantic Dream'in efsanevi oyunu Fahrenheit: Indigo Prophecy'nin Remastered sürümü, sessiz sedasız bir şekilde PC, Linux, Mac ve iOS için duyurulmuştu.

    İlk olarak 2005 senesinde PC, PlayStation 2 ve Xbox için piyasaya çıkan Fahrenheit: Indigo Prophecy, 2007'de de Xbox 360'a çıkmıştı. Şimdi ise yenilenmiş grafikleri, yüksek çözünürlüğü, yüksek dokuları ve ek özellikleri ile 29 Ocak 2015'te piyasadaki yerini alacak.

    Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered'ın çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda ise yenilenen grafikleri ve elden geçen dokuların farkını görebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered Platformlar: PC Mobil PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Aspyr Media Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler