Fallout 3 ve SF4 Games on Demand'ta

03.03.2010 12:39 Ersin Kılıç


 
     Microsoft sözünü tuttu ve yeni nesilin en gözde ve başarılı oyunlarından biri olan Fallout 3'ün Games on Demand servisindeki yerini aldığını açıkladı.
 
     Geçtiğimiz ay sonunda Xbox Live'da Mart ayında çıkacak olan yenilikleri paylaşan Microsoft bu yenilikler arasında Fallout 3'ün GoD'ageleceğini de belirtmişti.
 
     Bethesda Softworks imzalı oyunun sistemdeki fiyatı ise 29.99$ olarak açıklandı. Games on Demand'ta Fallout 3 dışında yer alan diğer yapım ise Street Fighter 4 oldu. Super Street Fighter 4 ile önümüzdeki aylarda boy gösterecek oyunun dördüncü versiyonunun fiyatı da 29.99$.
 
     Fallout serisinin yeni halkası New Vegas ise bu sene sonunda piyasaya çıkacak.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 12 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 31 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler