Fallout 4, Bethesda Tarafından Tescillendi

17.11.2013 19:26 Talha Aynacı

 
   Geride bırakmak üzere olduğumuz neslin unutulmazları arasında kendine yer eden Fallout 3 ve ardından gelen Fallout: New Vegas yolculuğumuzun ardından yeni nesil Fallout için ilk sesler duyulmaya başlandı.
 
   Geçtiğimiz günlerde açılan thesurvivor2299.com isimli site ile gündeme gelen yeni Fallout oyununa dair umutlar, Bethesda'nın bu site ile hiç bir alakalarının olmadığını net bir şekilde ifade etmesiyle kısa sürede soldu. Ancak çok geçmeden gelen bu tescilleme haberi Fallout 4'ün uzakta bir yerlerde yeni nesil için hazırlandığına dair ilk sesler oluyor. 
 
   Bu tarz isim tescilleme haberlerini dikkate almak lazım zira 2009 yılında Fallout: New Vegas da bu şekilde önce isim tescillenmesiyle ses çıkarmış, daha sonra bir oyuna dönüşmüştü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Dk önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 36 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler