Fallout 4 Bethesda'nın “En Başarılı Oyunu”

08.02.2017 06:09 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda pazarlama yöneticisi Pete Hines geçtiğimiz gün içerisinde Kinda Funny Gamescast'e konuk oldu ve özellikle Fallout 4 hakkında bir takım yeni açıklamalarda bulundu.
 
   Pete Hines ilk olarak Fallout 4'ün Bethesda'nın en başarılı oyunu olduğunu hatta Skyrim'den ve şirketin diğer tüm oyunlarından da daha başarılı olduğunu belirtti.
 
  “Fallout 4, şirketimizin tarihinde şu ana kadar çıkmış olan en başarılı oyun olmalı. Skyrim'den de daha fazla, diğer yaptıklarımızdan da.” 
 
   Pete Hines oyunların net satış miktarı hakkında ise bir açıklamada bulunmadı. Daha önce paylaşılan bilgiler ışığında; 2014 yılıyla birlikte The Elder Scrolls V: Skyrim'in toplam 20 milyon sattığı, Fallout 4'ün ise ilk gününde 12 milyon dağıtıldığı bilgisi verilmişti. 
 
   Ayrıca Kinda Funny Games röportaj esnasında Pete Hines'a Fallout 4'ün oyuncular arasında neden Fallout 3 kadar ses getiremediğini sordu. Pete Hines, Fallout 4 oyuncuların seride oynadıkları ilk Fallout oyunu değilse çok fazla etkilenmeyebileceklerini belirtti. Kendisinin de Uncharted 4'te bu şekilde hissettiğini belirtti ve ayrıca şu şekilde bir örnek verdi.
 
"Bir oyun daha yaptığınızda bir önceki ile bazı ortak noktaları olur. Örneğin, Fallout 4'teki VATS sistemine Fallout 3'teki gibi tepki veremezsiniz çünkü ilk kez Fallout 3'te gördünüz. 'hadi be bu çok havalı, birinci şahıs açısında vücut parçalarını hedeflemek'... Bunun Fallout 4'te nasıl aynı etkiye sahip olması gerekiyor?" 
 
   Fallout 4 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler