Fallout 4 İçin Şifreler Çözülüyor!

22.11.2013 19:16 Talha Aynacı

 
   The Survivor 2299 sitesi üzerinde beliren ve Mors alfabesi kullanılarak oluşturulmuş yeni kodlar, çetin oyuncular tarafından çözülerek yeni bilgilere ulaşmamız sağlanıyor. Bahsi geçen site Fallout 4'ün ilk seslerini duyurmak için kullanılıyor. Ya da en azından biz öyle olduğuna inanıyoruz.
 
   IncGamers isimli site, şifrelenmiş olarak sayfaya eklenmiş yeni kodların ne manaya geldiğini bulmuşa benziyor. Şifrelenmiş mesajda yazanlarsa şöyle:
 
 "Nuclear winter is coming. Reserve your future home today! 877-260-2299¨
 
   Bu numarayı arayanlar Fallout 3'ün Tranquility Lane isimli görevinde çalan şarkıyla karşılaşıyorlarmış ancak şu an için artık numara aktif değil.
 
   Bir diğer şifrelenmiş kod ise, Fallout 3'de hacklemeye çalıştığımız PC monitörlerinde gördüğümüz bir mesajı hatırlatıyor:
 
###PERMISSION DENIED BY OVERSEER (15334) ###
 
   Reddit sayfalarında yapılan hummalı çalışma ile ortaya çıkan bir diğer mesaj ise şöyle:
 
"MY DEAR SISTER. I’M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US. –0321–"
 
   Konuyu daha yakından takip etmek isteyenler haber kaynağımızı takip ederek kodlar ve şifrelerle kafayı bozmuş Reddit kullanıcılarını yakından takip edebilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler