Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı

28.04.2024 12:34 Mehmet Tandoğan

 
Kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunan ve açık dünya içerisinde hayatta kalma mücadelesine atılabildiğimiz Fallout 4 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise DLC boyutlu genişletme modu olarak bize sunulmak istenen Fallout: Miami paketinden yeni bir fragman yayınlanmış durumda.
 
Fallout: Miami kendi özgü bölgeleriyle geliyor
 
 
 
Ekim 2022 tarihinde ortaya çıkan bu modun DLC boyutunda olduğunu söyleyebiliyoruz. Heyecan verici bir ana hikaye ile beraber bizlere sunulacak olan mod dahilinde aynı zamanda keşfedilecek yepyeni bir alanın olacağına da doğrulayabiliyoruz. Ayrıca oyuncular yan görevlere, ekipmanlara, yaşanacak yerlere ve yol boyunca birçok ilgi çekici karaktere paket sayesinde rastlayabilecek.
 
Fallout: Miami modu genel olarak hayranların ilgisini çekmeyi hedefliyor ve genişletme içerisinde oyuncular gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bazı kişilerin gizemini çözmek için ellerinden geleni yapmaya koyuluyor. Diğer taraftan eklenen yeni bölgenin kendine özgü ilgi çekici kısımları ve havasının olacağından da bahsetmek gerekiyor.
 
Genişleme paketinin şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir detay bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Aynı zamanda Miami modunun yeni nesil güncelleme ile beraber uyumlu olacağını da aktaralım.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler