Fallout 76 Betası İlk Olarak Xbox One'da Başlayacak

19.06.2018 14:26 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesa Softworks, E3 2018 basın konferansı esnasında yaptığı açıklama ile Fallout 76 için bir beta düzenleneceğini duyurmuştu ve oyunun resmi websitesi üzerindeki soru - cevap kısmında belirtilene göre, bu beta ilk olarak Xbox One üzerinde başlayacak ve daha sonra diğer platformlara gelecek.
 
   "The B.E.T.A. will be available on Xbox One, PlayStation 4, and on PC (via Bethesda.net). Stay tuned for exact timing for each platform here and @Fallout on Facebook, Twitter, and Instagram. Please note that the B.E.T.A. for Xbox One will begin first, followed by other platforms." 
 
   Fallout 76 beteasına oyunu ön sipariş veren kullanıcılar katılabilecek. Oyun Xbox Store'da 349,75 TL ve 449,50 TL ile ön siparişe açıldı. PlayStation 4 ve PC'de henüz dijital olarak ön siparişe açılmadı. Fallout resmi websitesi üzerinden de fiziksel Standard ve Tricentennial sürümü yurt dışında ön sipariş vermek mümkün. Power Armor sürümü tükenmiş olarak görünüyor.
 
   Betanın detayları ve başlangıç tarihi henüz açıklanmadı.
 
   Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler