Fallout Dizisi Tüm Bölümleriyle Yayınlandı: Beğendiniz mi?

12.04.2024 20:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon işbirliği kapsamında bizlere sunulan ve kıyamet sonrası bir dünyayı yansıtan Fallout dizisi dün itibarıyla yayınlandı. Tüm bölümleri Amazon Prime Video hizmeti kapsamında bizlere sunuldu ve aynı zamanda ilk bölüm Twitch platformu üzerinden Shroud, BrookAB ve TheOnlyRyann gibi yayıncılar aracılığıyla izlenebildi.
 
Fallout beklentileri karşıladı mı?
 
 
 
Hayranların büyük beklentilerinin olduğu bu dizi şu anda Prime aboneliği olan herkese açık durumda. Başrollerinde Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten'in yer aldığı dizinin yapımcılığını HBO tarafından izleyenlere sunulan Westworld dizisinin arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor.
 
Oyun tarafında büyük ilgi gören ve oyuncular tarafından çok sevilen Fallout serisi hala çok oynanmaya devam ediyor. Dizinin uyarlaması ise bu beklentileri karşılıyor mu? Diziyi nasıl buldunuz? Sizce oyunun atmosferini doğrudan yansıtmış mı? Bunları cevaplarını yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Kilter Films Dağıtıcısı: Amazon Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler