Fallout London Modunun Çıkış Tarihi Açıklandı

24.12.2023 15:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Fallout 4 için geliştirilen geniş kapsamlı bir mod olan Fallout London için çıkış tarihi açıklandı. Modu geliştiren ekibin belirttiğine göre 23 Nisan 2024 tarihinde geniş bir içerik oyuna dahil edilecek ve bununla beraber oyunun kapsamı genişletilecek.
 
London modu oldukça geniş kapsamlı içeriği bünyesinde barındırıyor 
 
 
 
Fallout London modu ile beraber oyuna Londra'dan esinlenilen yeni bölgeler eklenecek. 15 farklı bölgenin ekleneceği bu modla beraber gerçek hayattan esintiler de aynı şekilde oyunculara sunulacak. Bunun dışında yüzlerce öğenin ve nesnenin de yer alacak.
 
Öte yandan bu mod ile beraber yeni sesler, yeni bir kullanıcı arayüzü, 50'den fazla ana görev, seslendirmeler ve daha fazlası oyuna dahil olacak. Bu içeriklerle beraber elbette oyuncu toplulukları bu projenin en iddialı Fallout 4 modu olduğunu belirtiyor.
 
Son olarak mod ile alakalı yeni bir video yayınlanmış durumda. Bu video ile beraber moddan çeşitli görüntüler ve detaylar elde edebilirsiniz.
 
Yeni video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler