Fallout: New Vegas'ı Kimseyi Öldürmeden Bitirmek

06.11.2010 11:17 Gökhan Yılmaz

 
     Water_wendy isimli bir oyuncu Fallout: New Vegas51 saat boyunca oynayarak bitirdi. Fakat işin ilginç kısmı, bu süre zarfında tek bir canlıya bile zarar vermeyerek Messiah (Mesih) ünvanı almış olması.
 
     Bildiğiniz üzere New Vegas'ın haritası olan Mojave Wasteland oldukça tehlikeli ve öldürmeniz gereken kişilerle dolu bir yer. Eğer düşman değilse, diğer kişileri öldürmek karmayı düşürüyor ve bu şekilde devam ederseniz daha kötü bir ünvan ile isimlendiriliyorsunuz. Fakat oyunu hiç bir canlıya zarar vermeden bitirmek oyunun doğasının aksine tamamen farklı bir oynanış gerektiriyor. Oyuncu, bu şekilde 70 saatlik oyun süresine bile ulaşılabileceğini söylüyor. Öldürmenin gerekli olmadığı yan görevleri yaparak ve etrafı keşfederek oyun süresinin arttırılabileceğini savunuyor. Bir karıncaya bile zarar vermeyen bu oyuncuyu taktir etmek gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz Mimesis Dünya Çapında İki Milyondan Fazla Kopya Sattı 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler