Famitsu Resident Evil 7'yi İnceledi, Puanını Verdi

23.01.2017 03:56 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom'un merakla beklenen hayatta kalma korku oyunu Resident Evil 7 yarın resmi çıkışını yapacak ve Japon oyun dergisi Famitsu oyunu inceledi, puanını da verdi.
 
   4 farklı editörün yapmış olduğu incelemeye göre de Resident Evil 7 her bir editörden 10 üzerinden 9 puan aldı. Oyun toplamda da Famitsu'dan 40 üzerinden 36 puan almış oldu. 
 
   İncelemelerde ise özellikle PlayStation VR ile oyunun kalitesinin epey bir arttığı belirtilmiş. Bunun dışında serinin diğer oyunlarına nazaran yeni korku elementleri eklendiği belirtilen oyunun süresinin ise 15 saat civarı olduğu da not düşülmüş. Daha öncesinde de Capcom Fransa oyunun 15 saat civarında olacağını açıklamıştı. PlayStation VR ile de oyunu tamamlamanın 25-30 saat sürdüğü söyleniyor.
 
   Resident Evil 7 ise 24 Ocak 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak. Xbox Play Anywhere sistemi ile gelecek oyun Xbox One ile Windows 10 PC arasında Cross-Buy ve Cross-Save desteği sunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler