Fan Yapımı Super Mario 64 Online'nın Sonu Geldi

24 kişinin online olarak oynadığı Super Mario 64 Online ise onbinlerce oyuncu tarafından oynanıyormuş.
21.09.2017 19:12 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo telif hakları konusunda oldukça sıkı çalışıyor ve şimdiye kadar pek çok oyunuyla ilgili çalışmaları engellediğini görmüştük. Bunların son hedefi fan yapımı olan Super Mario 64 Online oldu ve programcısının tüm çalışmaları heryerden temizlendi.
 
     Super Mario 64 Online, oldukça tanınmış bir ROM kırıcı olan Kaze Emanuar tarafından çıkartılmış bir fan moduydu. Kendisi yıllardan beri Super Mario 64 için modlar ve hack'ler çıkartıyordu. Super Mario 64 Online sayesinde de insanlar taa 1996 yılında çıkmış klasik oyunu online multiplayer olarak oynayabiliyorlardı.
 
     Fakat Super Mario Odyssey'in çıkışından ve bu modun oldukça popüler olmasından sonra Nintendo programcının Patreon hesabını kapattırdı, Mario 64 müziklerini içeriyor diye de milyonu aşkın izlenme sayısına sahip YouTube videolarını sildirtdi.
 
     Programcının bunun üzerinden para kazanması elbette yanlıştı fakat kendisi Nintendo'dan hiç bir uyarı almadığını ve herşeyin ansızın yapıldığını belirtiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Odyssey Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler