Far Cry 3 Classic Edition Çıkış Tarihi Duyuruldu

28.03.2018 09:26 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Far Cry 3 Classic Edition için çıkış tarihi verdi.

   Far Cry 3 Classic Edition 29 Mayıs'ta Far Cry 5'in season pass sahipleri için ücretsiz olarak çıkış yapacak. Dört hafta sonra, 26 Haziran'da, bağımsız olarak da satışa sunulacak.

   Far Cry 3 Classic Edition Far Cry 3'ün tek oyunculu içeriğine sahip ve PlayStation 4 ile Xbox One platformlarında ulaşılabilir olacak. PC'de ise Far Cry 5'in season pass'ini satin alan kullanıcılara Far Cry 3'ün tam versiyonu ücretsiz olarak sunulacak.
 
   Far Cry 5'in season pass'ınde üçüncü oyunun yanı sıra üç macera bulunuyor. Daha öncesinde detaylandırıldığı üzere, season pass'teki ilk macera Hours of Darkness'ta oyuncular Viet Cong askerlerine karşı savaşmak için Vietnam savaşı zamanına geri dönecek. İkinci macera Dead Living Zombies'de oyuncular birden fazla b-film senaryosunda zombi ordularıyla karşılaşacaklar. Üçüncü macera Lost on Mars'ta ise oyuncular dünyadan ayrılıp Mars'a gidecekler. 
 
   Far Cry 5 dün çıkışını gerçekleştirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler