Far Cry 3 Yapımcısı Call of Duty'den Korkmuyor

22.10.2012 13:37 Samet Konuksal


    Özellikle sunduğu multiplayer kısmıyla birlikte tarzında bazı değişikliğe giden Far Cry 3 için Ubisoft kendinden emin. Ubisoft'un ürün müdürü Henri Guay, Far Cry 3 konusunda Call of Duty'den korkmadıklarını dile getirdi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Guay, "Far Cry serisi her zaman yeni şeyler vaad eden bir oyun oldu. Oyuncuların bazıları Call of Duty oynamaya devam edecek. Diğer kesim ise yeni deneyimler aradığından dolayı Far Cry 3'e yönelecek. Bu çekişmede kendimizi rahat hissediyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Konuyla ilgili Guay'a destek çıkan Far Cry 3 ekibinin önemli isimlerinden Dan Hay, "Far Cry 3 büyük bir oyun ve oyuncuların büyük beklentilerini taşıyor. Oyunu yapabildiğimizin en iyisi haline getirmeye çalışıyoruz." eklemelerini yaptı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler