Far Cry 3 İçin Online Multiplayer Onaylandı

08.03.2012 07:10 Levent Polater


    Ubisoft'un GDC 2012 fuarında odaklandığı oyunlardan biri olan Far Cry 3 için önemli ve bir yandan da beklenilen bir duyuru geldi.
 
     Far Cry 3'ün Online Multiplayer desteği olacağını açıklayan Ubisoft, yakında oyunun multiplayer detaylarını da açıklayacağı sözünü erdi. Farklı bir Ubisoft stüdyosunun oyun için online bir evren yaratacağını söylenildi.

    Maalesef şimdilik Far Cry 3 multiplayer'ı ile ilgili bilinen bir şey yok. Daha önce de söylenildiği gibi bir süre beklememiz gerekiyor. Umarız, üçüncü oyunun multiplayer sekmesi, ikinci oyundan kat ve kat daya iyi olur. Zirâ Far Cry 2, multiplayer kısmının eksik yönleriyle büyük eleştirilere maruz kalmıştı.
 
    Far Cry 3, şu anda Eylül ayına göz kırpıyor ve PC, PS3, Xbox 360 için geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler