Far Cry 3'e Live Action Serisi Geliyor

Christopher Mintz-Plasse
26.10.2012 21:13 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft'un Far Cry 3 için başlattığı yeni Live Action serisi eminiz ki bizim kadar sizin de hoşunuza gidecek. Superbad ve Kick-Ass filmlerinin başarılı oyuncusu Christopher Mintz-Plasse'in başrolünü oynadığı seride kahramanımızın adada teste tabii tutulması konu alınıyor.
 
     Christopher, Far Cry'dan ve adadaki tehlikelerden bihaber (Vaas, elbette), tüm medeniyeti arkasında bırakır ve vahşi yaşamla yüzyüze gelir. Burasının cennet gibi göründüğünü düşünürken aslında cehenneme geldiğini anlaması fazla uzun sürmez. Çünkü Vaas ile yüzleşmesi gerekecek.
 
     Tanıtım videosundaki esprileri ve klişe bir Hollywood filmi gibi anlatılan tanıtım videosunu başarılı bulduk. Christopher Mintz-Plasse, Vaas'a oyunda ses veren orijinal seslendirmen Michael Mando ve güzel bir kurgu varken bu Live Action serisi keyif verecek gibi duruyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler