Far Cry 3'ten Yeni Oynanış Anları

17.02.2012 14:29 Ersin Kılıç


     Erken sızan videosu ile bir kez daha gündeme gelen ve çıkış tarihi de doğal olarak planlanandan önce ortaya çıkan Far Cry 3 için yeni videolar gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun son yayınlanan CGI videosunda hikaye detaylarını öğrenmiştik. tatil amacıyla bu egzotik adaya gelen bir grup, beklenmedik bir olayla karşılaşıyor ve kahramanımız da doğal olarak kendini büyük bir ölüm kalım mücadelesi içerisinde buluyordu. IGN sitesi ise oyun için yaptığı ön inceleme videosunda yeni oynanış videolarına yer verdi.
 
     Daha önce yayınlanan videoların da kullanıldığı bu ön inceleme videosunda oyuna ait birçok yeni sahneye de yer verilmiş. İlerleyiş anlarından çatışmalara kadar farklı dinamikleri görüyoruz. IGN'in yaptığı bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 3 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler