Far Cry 3'ten Yeni Video Haftaya

09.02.2012 22:57 Samet Konuksal


     Eski oyunlardaki hatalardan ders aldıklarını her seferinde yenileyen Far Cry 3 yapımcı ekibi, yeni bir videoyla birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Ubisoft bugün, oyunun resmi sitesinden Far Cry 3'ün yeni videosu için tarihi verdi. Sitede gözükene göre ikinci yapımdan 10 kat daha geniş haritaya sahip olacak olan Far Cry 3'ün yeni videosu tam bir hafta sonra, 16 Şubat'ta bizlerle birlikte olacak.
 
     Ek olarak önümüzdeki ayda da Ubisoft'un yeni projesinden yepyeni bilgiler bizleri bekliyor olacak. Dünyanın en prestijli dergilerinden EDGE, Mart sayısında Far Cry 3'e yer verecek, oyunla ilgili özel bilgiler de bu sayıda kendine yer edinecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler