Far Cry 4'ü 15 Dakikada Bitirdiler! (Video)

15.11.2014 19:38 Tayfun Kumaş

 
Öncelikle haber içeriğimizdeki videoda ve yazıda SPOILER olduğunu belirtelim!
 
    Bu haber klasik ilerletme videoları ya da "15 dakikada Far Cry 4" gibi video değil. Kaldı ki Far Cry 4 gibi bir oyunu 15 dakikada kesinlikle bitiremezsiniz. Oyunda bulunan bir hata ya da easter egg olmalı ki yapacağınız bir aktivite oyunun son sahnesini açıyor ve böylelikle Far Cry 4'ü bitirmiş oluyorsunuz.
 
    Spoiler: Aşağıdaki videoya bakacak olursanız, videonun ilk 10 dakikası normal bir şekilde ilerliyor. 10:20'den sonra yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra oyunun sonundaki sahne açılıyor ve oyun bitiyor.
 
    Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki: oyunun alternatif sonu burası mı, burası değil mi onu bile kesin olarak bilmiyoruz. Siz en iyisi aşağıdaki videoyu izleyin ve karar verin. Tekrar uyarıyorum video spoiler içeriyor.
 
    Güncelleme: Video daha sonra alternatif son olarak güncellendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler