Far Cry 4'ün İlk DLC'sinin Çıkış Tarihi Açıklandı

18.12.2014 23:22 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft, Far Cry 4'ün ilk DLC'si olan Escape from Durgesh Prison'un 13 Ocak 2015'te piyasadaki yerini alacağını açıkladı.

    Yuma'nın hapishanesinde geçecek olan bu DLC'de, Far Cry 4'teki ana karakterimiz Ajay ve yakın dostu Hurk ile yakalanıp, işkence gördükleri hapishaneden kaçmalarını konu alacak. Ayrıca içinde bulundukları bu berbat durumdan kurtulabilmek için Pagan Min'den de destek alacaklar ve Pagan Min'in görevlerini de yapabilecekler.

    Tek kişi ya da Co-op olarak oynanabilecek olan bu DLC'de, yeni silahlar, yeni meydan okumaları ve karakter yetenekleri oyuna dahil olacak. DLC, oyunun Season Pass'ine de dahil olacak ancak DLC'yi tek başına satın almak isteyen oyuncular, DLC'ye sadece 9.99 dolar ödeyerek satın alabilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 38 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler