Far Cry 5 Serinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu

05.04.2018 07:03 Gazali Çetinkaya

 
   27 Mart tarihinde çıkış yapan Far Cry 5 toplam satışları ile Far Cry 4'ün ilk haftasındaki satışlarını ikiye katladı ve böylelikle serinin en hızlı satan oyunu olmayı başardı.
 
   Ayrıca Far Cry 5 ilk haftasındaki 310 milyon dolar tüketici harcaması ile Ubisoft'un ikinci en büyük çıkış yapan oyunu olmayı da başardı. Birinci sırada ise Mart 2016'da çıkan Tom Clancy’s The Division bulunuyor.
 
   Son olarak, Twitch üzerinde 55,000 saatten fazla oyunun yayını yapıldı ve YouTube videoları da 117 milyondan fazla izlendi. İki istatistik de Ubisoft oyunları arasında çıkış haftası için bir rekor.
 

Amerika'da Montana eyaletinde geçen hikayede, faşizm dolu ve yobaz dindarlığın hüküm sürdüğü bu dönemde, özgürlüğü elde etmek için hayatta kalmaya çalışacağız. Montana‘da bulunan Hope County‘de, yeni şerif yardımcısı olarak başladığımız oyunda, kasabanın şiddet yoluyla ele geçirilmesini tetikleyecek fanatik bir kült inancı olan Eden’s Gate Projesi tarafından yıllardır sessiz olan hareketi hızlandırdığını öğrenecekler. Kuşatma altında olan ve dünyanın geri kalanından ayrılan oyuncular, Hope County sakinleriyle güçlerini birleştirip tüm olumsuzluklara karşı büyük bir direnişi oluşturacaklar.


   Far Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 53 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler