Far Cry 5 için sürpriz bir güncelleme geliyor

17.03.2023 19:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan açık dünya nişancı aksiyon oyunu Far Cry 5 yeni bir güncelleme alıyor. Daha çok konsol tarafına hitap edecek olan bu güncelleme ile beraber Far Cry 5'in yeni nesil konsollara giriş yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Bildirilene göre yeni nesil güncellemesi ile beraber oyun PlayStation 5 ve Xbox Series'te 60 fps'te oynanabilecek.
 
5. yıl dönümüne özel güncelleme geliyor
 
 
 
Far Cry 5'in beşinci yılına özel yeni bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme sayesinde oyuna yeni özellikler ve etkinlikler dahil olacak. Bu yama aynı zamanda oyunun yeni nesil konsollarda 60 fps'te oynanmasını sağlayacak.
 
Diğer yandan Xbox Series kullanıcıları Far Cry 5'i gelişmiş bir çözünürlükte oynayabilecek. Xbox Series X oyuncuları oyunu 4K çözünürlükte deneyimleyebilecek, Xbox Series S kullanıcıları ise oyunu 1080p çözünürlükte oynayabilecek. 
 
Şu anda her ne kadar yeni nesil konsollara geleceği onaylanmasa da Far Cry 5, 27 Mart’ta beş yaşına giriyor.
 
Far Cry 5 şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. Ayrıca PlayStation Plus Extra ve Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler