Far Cry 5'in ‘Hours of Darkness’ DLC'si 5 Haziran'da Çıkacak

24.05.2018 20:41 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Far Cry 5'in ilk indirilebilir içeriği ‘Hours of Darkness’ için çıkış tarihi verdi.

   Hours of Darkness 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Hours of Darkness Far Cry 5 Season Pass ve Gold Edition'ın bir parçası olacak. Standart sürüm sahipleri $11.99 ödeyerek bu içeriği satın alabilecek.
 
   Tek ya da online co-op olarak oynanabilecek Hours of Darkness'ta oyuncular Wendell Redler olarak ekip arkadaşlarını kurtarmak ve evlerine geri dönmek için Viet Cong ile Kuzey Vietnam Ordusu'na karşı savaşacak. İndirilebilir içerik ile eklenecek yeni teçhizat ve yeteneklerin yanı sıra Hours of Darkness'ı tamamladıktan sonra Hayatta Kalma ve Aksiyon Filmi modu olmak üzere iki ek oyun modu açılacak. Hayatta Kalma modunda oyunculara sınırlı ekipman verilecekken Aksiyon Filmi modunda bol ekipman verilecek.
 
   Far Cry 5'in ikinci indirilebilir içeriği Dead Living Temmuz'da ve üçüncü indirilebilir içeriği Lost on Mars Ağustos'ta çıkacak. Dead Living Zombies'de oyuncular birden fazla b-film senaryosunda zombi ordularıyla karşılaşacaklar, Lost on Mars'ta ise oyuncular dünyadan ayrılıp Mars'a gidecekler.
 
   Hours of Darkness için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler