Far Cry 6, Resident Evil Village ve Daha Fazlası AMD Fidelity FX Super Resolution'ı Destekleyecek

17.06.2021 22:01 Mehmet Tandoğan

 
 
AMD'nin süper örnekleme teknolojisi FidelityFX Super Resolution (veya FSR) bu ayın sonlarında yani 22 Haziran'da piyasaya sürülecek.  VideoCardz tarafından paylaşılan rapor hangi oyunların FSR'yi destekleyeceği ve hangilerinin yakında destek ekleyeceğini çıkarıyor. Bu teknoloji görüntü kalitesinde kayıp yaşanmadan oyun performansını daha da iyileştiriyor.
 
FSR 22 Haziran'da piyasaya çıktığında, yedi oyunu destekleyeceği bildiriliyor. Bu oyunlar:  The Riftbreaker, Anno 1800, Terminator Resistance, 22 Racing Series, Evil Genius 2, KingShunt ve Godfall olarak belirtiliyor.
 
Ek olarak birçok büyük oyunun da FSR desteğini alacağı iddia ediliyor. Bu oyunlar: Far Cry 6, Resident Evil Village, Baldur's Gate 3, DOTA 2, Farming Simulator 22, Forspoken, Swordsman Remake, Necromunda: Hired Gun, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, Asterigos, Edge of Eternity ve Myst olarak belirtiliyor.
 
Ortaya çıkan şu an için resmi olarak doğrulanmamış bir rapordur. İleriki süreçte bu konu ile alakalı açıklamalar resmi kanallardan gelecektir. 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler