Far Cry 6 Üçüncü Şahıs Ara Sahneler İçerecek

15.07.2020 00:18 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Far Cry serisinin yeni oyununda hikaye anlatımına yeni bir hava katmaya çalışıyor.
 
Far Cry 6 hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Navid Khavari oyunun üçüncü şahıs perspektifinden ara sahnelere sahip olacağını açıkladı.
 
"Hikaye anlatımını olabildiğince geliştirmek istedik ve daha önce seride yapılmamış yeni teknikler uyguladık. Üçüncü şahıs sinematikler olacak ve böylece oyuncular özelleştirebileceği karakterini ve diğer karakterlerle olan etkileşimini görme fırsatı yakalayacak." 

Far Cry 6'da oyuncular Yara adasının yerlisi Dani Rojas (erkek veya kadın) olarak rejimi devirip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atılacak. Baş düşman ise acımasız diktatör Anton Castillo rolünde Giancarlo Esposito.

Far Cry 6 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay, ve Stadia için 18 Şubat 2021'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 6 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler