Far Cry 6 için Yeni DLC Duyuruldu: Lost Between Worlds

30.11.2022 11:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, Ekim 2021'de çıkış yapan açık dünya nişancı aksiyon macera oyunu Far Cry 6 için indirilebilir içerik (DLC) "Lost Between Worlds"ü duyurdu. Yeni ek paket 6 Aralık'ta 19,99 Dolar karşılığında piyasaya sürülecek.
  
Ek paket yeni içerikleri oyunculara sunacak
 
 
 
Lost Between Worlds adlı ek paket Dani Rojas hikayesini genişletiyor. Yeni DLC ölümcül kristal düşmanları, çoklu yolları, yepyeni içerikleri ve çeşitli oynanış mücadelelerini içeriyor. Bu paket daha çok meydan okumalara odaklanıyor.
 
Bu paket dışında Far Cry 6 için ücretsiz bir güncelleme de geliyor. Bu ücretsiz güncelleme içerisinde "New Game+" modu ve "Completionist Aid" özelliği yer alıyor. Öte yandan Far Cry 6'yı satın almamış kullanıcılar için ücretsiz deneme sürümü de tüm platformlarda yayınlandı. 
 
Far Cry 6 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
New Game+ ve ücretsiz güncelleme duyurusu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 6 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 25 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler