Fargo 4. Sezonun Yayın Tarihi Açıklandı

11.08.2020 11:25 Özgür Eroğlu

 
 
Coen kardeşler tarafından 1996 yılında yayınlanan aynı isimli filmden esinlenen Fargo dizisinin dördüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı. 
 
Nisan ayında yayınlanması planlanan dizi ne yazık ki salgın sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Şimdi de dördüncü sezonun yayın tarihi açıklandı. Dördüncü sezon 27 Eylül'de başlayacak ve haftalık olarak yayınlanacak. Dördüncü sezon diğer sezonlardan farklı olarak 11 bölümden oluşacak.
 
Fargo'nun dördüncü sezonun 1950'li yıllarda Kansas'ta geçiyor ve biri İtalyan diğeri Afroamerikan iki suç örgütünün birbiri ile olan ilişkisi anlatılıyor.
 
Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda Chris Rock, Timothy Olyphant, Jessie Buckley, Jack Huston, Ben Whishaw ve Jason Schwartzman gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliği ise Noah Hawley üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler