Fast & Furious Crossroads Çıkış Tarihi Duyuruldu, İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

27.05.2020 17:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve Project CARS serisinin geliştiricisi Slightly Mad Studios, Fast & Furious Crossroads için çıkış tarihi verdi ve ilk oynanış fragmanını yayınladı.

7 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Fast & Furious destanının yeni bölümünde uluslararası bir suç örgütünü avlayıp planlarını altüst ederken durmak bilmeyen sinematik bir aksiyona hazır olun. Adrenalin dolu hareketler ve soygunlar, ekipmanlar, egzotik bölgeler, arabalar ve filmden kahramanlarla Fast & Furious Crossroads sizi aksiyonun merkezine bırakıyor.
 
Fast & Furious evreninde resmi hikayeye dayanan yeni bir bölümü oynayın
Oyun içindeki karakterlerini gerçekçi bir şekilde yeniden oluşturmak için tamamı orijinal film oyuncuları tarafından seslendirilmiş Fast & Furious kahramanlarından Dom, Letty ve Roman ile aksiyona hazır olun.
 
Tüm arabalar ve ekipmanlar için hazır olun
Resmi Fast & Furious araba koordinatörü Dennis McCarthy'nin iş birliğiyle eklenen araçlarla takipler, kaçışlar, yoldan çıkarma eylemleri ve soygunlara dayalı bir oynanışa sahip uluslararası bir hikaye.
 
Eşsiz çok oyunculu eğlence için ekibinizi kurun
Arkadaşlarınızla ekibinizi kurun ve arabalarla dolu bir kaos yaşamak için çevrimiçi oynayın. God's Eye benzeri MOSAIC sistemiyle tüm durum bilgilerinizin, eşleşme geçmişinizin, başarılarınızın, kupalarınızın ve daha fazlasının yer aldığı Fast & Furious Crossroads deneyiminizi takip edin ve arkadaşlarınızla karşılaştırın. 

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fast & Furious Crossroads Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler