Fatal Frame II Wii'den Yeni Bilgiler

PS2 ve Xbox sürümünden çok daha üstün görseller beklemeyin
04.04.2012 09:06 Alkan Adakaner


      Uzun süredir haber alamadığımız Fatal Frame II: Wii Edition ile ilgili yeni bilgiler nihayet geldi. Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre oyunda yeni bir mod olacak, bunun yanı sıra Wii sürümü daha gelişmiş grafiklere sahip olacak.
 
    Oyundaki yeni modun adı "Haunted House" olacakmış. Bu modda hayaletlerle dolu mekanlarda gezerken ne kadar korktuğunuz oyunun sonunda bir derecelendirme sistemiyle hesaplanacak. Yeni kontrol yapısına (Wii'ye çıktığı için doğal olarak öyle olmalı) ve gelişmiş grafiklere sahip olacağı söylenen bu sürümün görsellerinin ne kadar değiştirileceği hakkında ise malesef şu an için bir bilgi yok.
 
     Fatal Frame II'yi Avrupa'da bu yıl piyasaya çıkaracak olan Nintendo umarız Fatal Frame 4 gibi yepyeni bir oyunu da bu tarafa getirmeyi unutmaz. Yine de bizim hiç ümidimizin kalmadığını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zero 2: Wii Edition Platformlar: Wii Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler