Fez'in Geliştiricisi Hâlâ Microsoft'a Kızgın

27.06.2013 22:24 Alkan Adakaner


     Fez için istenen 10.000 dolarlık güncelleme ücreti konusunda Microsoft'a ateş püsküren Polytron'un yetkililerinin kızgınlığı hala geçmemiş gibi görünüyor. Yetkililerin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar da bunun kanıtı: İşte o açıklamalar.
 
     "Hey tahmin edin noldu; hala Xbox One'da kendi oyunumuzu kendimiz yayınlayamıyoruz."
 
     "Microsoft, Xbox 360'ta (Fez) bizim yayıncımızdı. Ve HİÇBİR ŞEY yapmadılar. Promosyon yok, Festivallerde gösterim yok, Basın bültenlerinde veya konferanslarda bile tek kelime etmediler"
 
    Geliştiricilerin şu açıklaması ise çok dikkat çekici. "Fez'i ilk haftasında Xbox Live'a oyunun kapağı olmadan koydular. Kapak dosyası bütün bir hafta, en önemli haftada, yani ilk haftada kayıptı" Büyük ihtimalle Fez'in geliştiricileri bundan sonra Xbox platformlarından uzak duracaklardır. Halbuki Fez son dönemlerin en beğenilen bağımsız yapımlarından biriydi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler