Final Fantasy 13, TGS 09 Videosu Yayınlandı

Yayınlanan TGS09 videosunda ilk defa gözüken bu dövmeli karakter de oldukça dikkat çekiyor.
28.09.2009 15:07 Ersin Kılıç

Dün kapılarını kapatan Tokyo Game Show 2009 fuarının en gözde oyunlarından biri olan Final Fantasy 13 için mükemmel bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
Yedi dakika uzunluğundaki bu video için, oyunun en iyi tanıtım videolarından birisi diyebiliriz. Yayınlanan videoda hikaye bakımından da önemli sahneler yer alıyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan Japonya reklam videolarında da gözüken Lightining'in kızkardeşi ve Snow'un sevgilisi olan Sarah'a da oldukça yer verilmiş. Anlaşılan Sarah oyunun gidişatını etkileyen önemli bir karakter olacak.
 
Videoda dikkat çeken bir diğer nokta ise takımımızda bulunan hemen hemen her karakteri dünya haritasında yönlendirebilmemiz. Daha önceki videolarda sadece Lightining ve Snow'un kontrol edilebildiğini görmüştük. 
 
Çıkış tarihinin netlik kazanmasından sonra ön sipariş satışları ile listelerde üst sıralara tırmanan ve Japonya'da en çok beklenen oyun ünvanını elinde bulunduran oyunun yayınlanan bu videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler