Final Fantasy 13 İçin DLC Düşünülmüyor

28.01.2010 02:00 Alkan Adakaner

FF-Reunion'a göre Final Fantasy XIII Ultima Guide kapsamında Yoshinori Kitase ile yapılmış bir röportaj var ve bu röportaja göre oyun için DLC düşünülmüyor.

Kitase'nin açıklamasına göre DLC (indirilebilir içerik) üzerinde düşünülmüş, fakat oyun uzun zamandır gelişim aşamasında olduğu için herşeyi bir pakette toplamak istemişler. Ayrıca DLC'nin oyunun çıkış tarihini daha da geciktirebilme ihtimalini de göz önüne almışlar.
 
Her şeye rağmen Kitase oyunun programlama ekibinin kendisine oyunu DLC çıkabilecek şekilde programladıklarını söylediğini de ekledi.
 
Kitase açıklamasını şu sözlerle bitirdi "Eğer (DLC'nin) imkanlı veya imkansız diye soracak olursanız. İmkanı var. Bununla birlikte şu an için düşünmüyoruz."

 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler