Final Fantasy 13'ten Karşılaştırma Resimleri

17.02.2010 16:31 Ersin Kılıç

 
     Japonya çıkışını çoktan yapmış olan ve önümüzdeki ay Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Final Fantasy 13'ten karşılaştırma görüntüleri geldi.
 
     Square Enix, oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonuna ait bazı ekran görüntülerini yayınladı. Yayınlanan ekran görüntülerini ise uzun uzadıya incelemenize gerek yok. Nedeni ise oyunun bu resimleri arasında hiçbir farkın bulunmaması. Aradaki tek fark ise yukardaki resimde olduğu gibi tuş takımlarının değişikliği oluyor.
 
     Anlaşılan oyun çıktığında da görüntüler arasındaki fark bu kadar olur ise oyunun konsollar arasındaki tek farkı medya sayısı olacak. Bu durumun doğruluğunu ise zamanla önümüzdeki günlerde görebileceğiz.
 
     Ayrıca oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 8 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 28 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 45 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler