Final Fantasy 14 için Özel Bir Xbox Kontrolcüsü Ortaya Çıktı

23.10.2023 14:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon rol yapma serisi Final Fantasy'nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi, Final Fantasy XIV FanFest'te oyuna özel bir Xbox kontrolcüsü ile oynarken kameraların karşısına çıktı. Genki_JPN tarafından Twitter'da paylaşılan bu kontrolcü Xbox Elite tasarımıyla benzerlik gösteriyor. Kontrolcünün alt kısmında birçok tuşun yer aldığı tasarım için Sakaguchi yanlışlıkla birine basmamak adına düğmelerin çoğunu çıkardığını aktarıyor.
 
Etkinlik şu anda Londra'da gerçekleştiriliyor
 
 
 
Final Fantasy 14 FanFest şu anda Londra'daki Excel Center'da gerçekleştiriliyor. Bu yılın başlarında son derece popüler olan Final Fantasy 14'ün 2024 yılı içerisinde Xbox konsollarına geleceği duyurulmuştu. Xbox tarafından belirtilene göre oyunun Series X versiyonu 4K çözünürlüğü desteklerken, hem Series X hem de Series S versiyonları hızlı yükleme sürelerine sahip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Öte yandan PC ve PlayStation platformunda mevcut olan "Genişletilmiş Ücretsiz Deneme Sürümü" Xbox'ta da geçerli olacak. Bu ücretsiz deneme sürümüyle beraber oyuncular temel oyun A Realm Reborn'un tamamına, ilk iki genişleme paketi Heavensward ve Stormblood'a ve 70. seviyeye kadar erişebiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 21 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler