Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor

16.04.2024 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Önemli bir yere sahip olan Final Fantasy serisi için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Final Fantasy 7 Rebirth'ün ticari olarak düşük performans gösterdiği ve az kazandırdığı ortaya çıkıyor.
 
Final Fantasy 7 remake'in son oyunu da yolda
 
 
 
Niko Partners'ın araştırma ve yönetmeni Daniel Ahmad tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre PlayStation 5 konsolları için çıkış yapan bu oyun seri içerisinde kötü bir satışla karşı karşıya kalıyor. Şubat ayında piyasaya sürülen yapım ne yazık ki beklentiyi karşılamıyor ve düşük bir performans gösteriyor.
 
Güncel Rebirth satış verilerini açıklamayan yayıncı Square Enix oyunun ilk üç günde 3,5 milyonu aştığını aktardı. Rebirth, PS5'in 50 milyon satışa ulaşmasından birkaç ay sonra piyasaya sürüldü.
 
Geçtiğimiz hafta pazar araştırma şirketi Ampere Analysis, Rebirth'ün çıkışı ile beraber günlük 2,21 milyon aktif kullanıcıya (demo oyuncuları dahil) ulaştığını belirtti. Son olarak Square Enix geçtiğimiz günlerde hayranlarına Final Fantasy 7 remake üçlemesinin üçüncü ve son bölümünün durumu hakkında bir güncelleme sağladı. Bu kapsamda oyunun 3 yıl içerisinde sunulabileceğini bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII Rebirth Platformlar: Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler