Final Fantasy 7 Remake Grafik Karşılaştırması: 2015 Tanıtım Videosu v 2020 Demo

05.03.2020 00:24 Özgür Eroğlu

 
Square Enix ve oyun dünyası için oldukça popüler ve önemli olan Final Fantasy VII'nin yeniden yapılmış versiyonu Final Fantasy VII: Remake, yakın zamanda yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde de oyunun bir demosu yayınlandı.
 
IGN'in yayınladığı bu son videoda da oyunun ilk duyurulduğu E3 2015'te gösterilen tanıtım videosuyla, geçtiğimiz günlerde yayınlanan demosu arasında bir grafik karşılaştırması yapılmış. Oldukça uzun bir geliştirme aşamasından geçen Final Fantasy VII: Remake'in bu 5 yıl içerisinde de grafik anlamında geliştiğini söyleyebiliriz. Orijinal oyuna göre çok geliştiğini söylemeye gerek yok sanırım.
 
Geçtiğimiz günlerde oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığını öğrenmiştik. Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler