Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition 27 Ağustos'ta Çıkacak

28.05.2020 20:07 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition'ın 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Switch, iOS ve Android için çıkış yapacağını duyurdu.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition, 2003'te GameCube için çıkan rol yapma oyunu Final Fantasy Crystal Chronicles'ın yenilenmiş versiyonu.
 
Gelişmiş görseller ve ses, yeni karakter görünümleri, yeni karakter seslendirmeleri, dört oyuncuya kadar online multiplayer, cross-play sayesinde farklı platformlar arasında birlikte oynama, yeni zorlu zindanlar ve boss'lar ve yeni “Mimic” özelliğini içerecek.
 
Yeni özelliklerin gösterildiği fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Platformlar: Mobil PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler