Final Fantasy Serisi Nasıl Doğdu? (Parodi)

Oyun sektörünün en başarılı isimlerinden biri olan Sakaguchi
09.03.2015 16:17 Ersin Kılıç


     Oyun sektörünün en bilinen parodi gruplarından biri olan Mega64, bir süredir podcast yayınları ile sessiz sedasız takılıyordu. Ta ki geçtiğimiz günlere kadar. Ekip yayınladıkları yeni parodi videosunda Final Fantasy serisinin doğuşunu ele almış.
 
     Serinin hayranlarının bildiği gibi Final Fantasy ismi Square firmasını batmaktan kurtarmıştı. Serinin yaratıcısı olan Hironobi Sakaguchi ve ekibib bu nedenle oyunun adını Final Fantasy olarak koymuştu. Daha sonra firmadan ayrılan ve kendi firmasını kuran Sakaguchi'den sonra serinin düştüğü durum malum ortada. Eski parlak günlerinden oldukça uzak.
 
     Mega64'ün yapmış olduğu bu parodi videosu Final Fantasy isminin nasıl çıktığına ve devam ettiğine farklı bir açıdan yaklaşmış. Video Sakaguchi'nin de yer almasıyla ayrı bir tat kazanmış. Cliff Bleszinski'nin de sürpriz bir şekilde yer aldığı bu başarılı parodi videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler