Final Fantasy VIII Remastered 3 Eylül'de Çıkacak

20.08.2019 07:57 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy VIII Remastered'ın 3 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun Xbox Store'da 88,75 TL'den ön siparişe açıldı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Savaş kapıda. Büyücü Edea'nın etkisi altındaki Galbadia Cumhuriyeti, büyük ordularını dünyanın diğer uluslarına karşı savaşa gönderiyor. Squall ve elit paralı asker gücü SeeD'in diğer üyeleri, bir direniş savaşçısı olan Rinoa'yla el ele verip Galbadia'daki tiranlık rejimine karşı durmaya ve Edea'nın gerçek amacına ulaşmasını engellemeye çalışıyor.
 
Bu ürün, FINAL FANTASY VIII'in yenilenmiş halidir ve oyun deneyimiyle zorluk seviyesini özelleştirmeni sağlayacak ilave seçenekler gibi pek çok geliştirme içerir. Bunlardan bazıları:
 
- Savaş destek seçenekleri (HP, ATB göstergesi ve Limit Break takviyeleri)
- Oyun hızlandırma takviyesi (x3)
- Rastgele karşılaşma yapılmaz
 
Sekiz dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VIII Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler