Final Fantasy VII Remake ‘Cloud Strife’ Fragmanı

13.12.2019 05:08 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy VII Remake için ana karakter Cloud Strife'a odaklanan yeni bir fragman yayınlandı.

Oyunun tanıtım yazısı:

Tüm zamanların en ikonik oyunlarından birinin elden geçirilmiş versiyonu olan Final Fantasy VII Remake, Square Enix'in efsanevi RPG macerasını şimdiki nesle uygun olarak yeniden oluşturmak ve genişletmek için en son teknolojiyi kullanıyor.

Karanlık Shinra Electric Power Company'nin kontrolündeki endüstri sonrası fantezi dünyasında geçen bu oyunda Shinra'nın seçkin ASKER birliğinin eski üyesi ve paralı asker Cloud Strife’ın rolünü üstlenin ve direnişe devam ederken Shinra karşıtı bir örgüt olan Avalanche ile takım olun.

Modern çağda mümkün olan bir derinlik ve detay seviyesi ile oyunun en sevilen dünyalarından birini ziyaret edin. Unutulmaz karakterlerle bağlantı kurun, inanılmaz savaşlara katılın ve bir kuşağı büyüleyen bir hikâyeyi yaşayın.

 
Final Fantasy VII Remake 3 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler