Final Fantasy VII Remake İlk Üç Gününde 3.5 Milyon Adet Sattı

21.04.2020 16:20 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy VII Remake'in ilk üç gününde dünya genelinde toplam 3.5 milyon adetten fazla sattığını duyurdu. Buna kutulu dağıtım miktarı ve dijital satışlar dahil.

Square Enix oyunun satışları için "fevkalade" ve "artmaya devam ediyor" dedi.
 
Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıktı. PlayStation Store'da standart sürüm 299,00 TL ve deluxe sürüm 399,00 TL. Bir yılın ardından oyun diğer platform veya platformlara gelecek.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de çıkan efsanevi rol yapma oyunu Final Fantasy VII'nin gerçek zamanlı ve stratejik komut tabanlı savaş sistemi ile tamamen yeniden yapılmış hali. Hikaye orijinal oyunda olduğu gibi, Cloud Strife adlı paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler