Final Fantasy VII: Remake'in Fiziksel Sürümünün Dağıtımı Koronavirüs Yüzünden Gecikebilir

19.03.2020 01:07 Özgür Eroğlu

 
Square Enix başarılı oyunu Final Fantasy VII'nin yeniden yapılmış hali Final Fantasy VII: Remake'in çıkışına az bir süre kaldı. Oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığını sizlere daha önce aktarmıştık. Bu yüzden bir ertelenme daha olmayacak.
 
Ancak Square Enix'in son açıklamasına göre oyunun fiziksel sürümünün dağıtımı bazı ülkelerde gecikebilir. Sebep ise Koronavirüs salgını. Açıklamaya göre Square Enix mevcut durumu günlük olarak izliyor; Avrupa ve Amerika'daki perakendecilerle oyunun gecikmemesi için çalışıyorlar. 
 
Square Enix yaşanabilecek gecikme ile ilgili güncellemeyi 20 Mart'ta yapacak. Oyunun dijital sürümünde herhangi bir gecikme olmayacak. Eğer oyunu çıkış gününde oynamak istiyor ve riske atmak istemiyorsanız, tercihinizi dijital kopyadan yana kullanabilirsiniz.
 
Square Enix durumu güncellediğinde biz de sizlerle paylaşacağız. Şu an için Final Fantasy VII: Remake'in hem dijital hem de fiziksel sürümü 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler