Final Fantasy XIII Üçlemesi PC İçin Duyuruldu!

18.09.2014 19:28 Samet Konuksal


    Genel olarak PlayStation konsollarına özel hâlde akıllara kazınan Final Fantasy serisi son yıllarda Xbox cephesine de uğruyordu. Square Enix'in seriye platform eklentisi sadece Xbox konsollarıyla sınırlı değil.
 
    Eski Final Fantasy oyunlarını PC için çıkaran Square Enix, serinin son yıllarda çıkan Final Fantasy XIII üçlemesini de PC için duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Final Fantasy XIII, 9 Ekim'de Steam'den sunulacak. Üçlemenin diğer iki oyunu Final Fantasy XIII-2 ve Lightning Returns: Final Fantasy XIII de 2015'in bahar aylarına kadar PC'ye gelecek.
 
    Yayınladığı basın bülteninde Square Enix, üçlemenin satışlarının 11 milyonu geçtiğini açıkladı. PC satışları genele nasıl etki edecek birlikte göreceğiz. Ancak son dönemlerde gelen duyurulara bakarsak Final Fantasy XV'i de PC'de göreceğiz gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler